May 10

Hrm… varför?

lotto9maj09

Lördagens ickevinst var det… blir inte ens tapeter till sovrummet – det behövs. Tur vi har bården upptill på de gamla så de hänger kvar på väggarna. Ja, det som ska kallas tapeter idag. Hm, ja… det känns som om det är så illa – utan bård, finns de liggande längst ner på golvet, i en hög. Lovar… Ingen idé jag river ner bården för att kolla – har ju inte råd köpa nya. Av olika och krokiga anledningar.

Uppdatering:

gjortavproffsfolkehhhh

Någon som förstår anledning med bård? 8)

Japp, tapeterna ÄR uppsatta med proffshjälp, kunnigt folk – inga amatörer här inte. Och är detta snyggt? Nä, håller med totalt!!! Och såhär ser det ut runt hela sovrummet, stora och små bitar som helst vill ner. Tyngdlagen? ;) Ja, vi har testat det mesta – dock ej silvertejp!!! Inget gör att det sitter kvar – vi lever med eländet… Nu någon som förstår min önskan???

Slut på uppdateringen…

Sköt om er där ute – vilket vi försöker. Låter jag negativ, nähä… rätt positiv av mig, men stava till ironi i stora mängder kan jag – och less blir man ibland, eller rätt ofta? :P Vill ha något nytt här efter, hrm… törs inte tala om HUR länge det är nu, ingen tror mig ändå, hihihi… Massor av kramar från oss på Sjöbacka… … …

avannaswebblogg

Ni glömmer väl inte???
(Klickbar logga…)

Jag har placerat min blogg i Gunnarskogbloggkartan.se!

Related Posts with Thumbnails

4 Responses to “Ännu sämre…”

 1. ejmis says:

  Jodå, jag ser kommentarerna men det verkar vara en del strul med blogg.se igen för det kan dröja ett tag innan dom syns.

 2. Linda says:

  Ja äslkar sådana program verkligen,idag skall jag sätta potatis o plantera kryddor;)
  Hur ser din dag ut?

 3. Boktokig says:

  På lottot har jag det senaste året inte haft mer än två rätt, oftast ett rätt. Verkar inte som om jag ska få vinna några pengar!

 4. Tonårsmorsa says:

  Vad trist med tapeterna, men kanske storvinsten kommer nästa vecka, då behöver du ju inte stå ut med fallande tapeter så länge till. Plötsligt händer det… du vet! ;-)

Leave a Reply

CommentLuv badge
preload preload preload

Switch to our mobile site